Facilitaire diensten

KLUSJES  DIENSTEN

Onze klusjesmannen nemen alle nodige onderhoudsdiensten en -werken in de gebouwen voor hun rekening (elektriciteit, sanitair, schrijnwerk, loodgieterij,…).Voor volgende taken kan u ook beroep doen op onze diensten:

Kleine herstellingswerken :
  • storingen aan deuren en ramen (klinken, hang en sluitwerk)
  • vervangen van gebroken ruiten
  • ontluchten radiatoren
  • kleine verhuis binnen eenzelfde gebouw
  • sanitaire werken (vervanging toilet, kranen, onderhoud op sanitair)
  • vervangen van verlichting (lampen, armaturen,…)

U hebt één contactpersoon. Nooit meer zorgen met verschillende gesprekspartners, leveranciers of onderaannemers. Eén vingerknip volstaat.

 

INTERNE VERHUIZINGEN

Reorganisaties en herstructureringen van bepaalde bedrijfsprocessen gaan vaak gepaard met interne verschuivingen en verplaatsingen van diverse divisies of afdelingen binnen uw bedrijf.

Bij het verhuizen komt er een hoop werk op u af. Met name het inpakken en weer uitpakken is een enorme klus.

Of aan uw verhuizing nu speciaal transport, verhuisliften of verhuisspecialisten te pas moeten komen, wij kunnen u alle gewenste specialisten binnen één geïntegreerde oplossing aanbieden.
Dat geldt ook voor montage en demontage van alle meubilair.

 

SCHILDERWERKEN

Onze afdeling schilderwerken focust op middelgrote tot grote projecten in diverse branches:

– industriegebouwen en industriële projecten
– horecagebouwen, winkels en winkelcentra
– overheidsinstellingen en kantoorgebouwen
– gebouwen in de ‘zachte’ sector: ziekenhuizen, rusthuizen, scholen,…
– particuliere woningen,..

Met meer dan 10 opgeleide mensen is QCleaners perfect berekend op zulke grootschalige projecten. Bovendien coördineert een team van ervaren projectleiders de werken en waakt ze over de planning. We kunnen een correcte en competitieve prijs-kwaliteitverhouding, de uitvoering van de werken heeft een minimale impact op de dagelijkse bedrijfswerking van de klant.

 

TUIN ONDERHOUD

QCleaners is zeer ervaren in alle vormen van onderhoud zoals maaien, wieden, schoffelen, snoeien, haagknippen. Naast een éénmalig onderhoud kunnen wij ook middels een onderhoudscontract ervoor zorgdragen dat uw project er het gehele jaar goed onderhouden bij ligt.

We werken hiervoor intensief samen met ons netwerk van specialisten. Zij hebben de kennis en ervaring die vereist is op het gebied van groenverzorging.

 

KANTOORBEPLANTING

QCleaners legt zich ook toe op lange termijnverhuur van levende planten voor de kantooromgeving.

Wij bieden u een ruime keuze aan planten en plantenbakken aangepast aan uw omgeving. Met onze “groencontracten” zorgen wij voor het volledige en vakkundige onderhoud van de door ons geplaatste “groene omgeving” in uw kantoor. Een “groencontract” van QCleaners  waarborgt u de levering van kwalitatieve planten en in de loop van het contract de vervanging van planten die niet meer voldoen. Wij zorgen ook op een vastgelegde regelmatige basis voor het gieten van de planten, het toedienen van de nodige meststoffen, snoeien en opbinden van de planten en de nodige ziektebehandeling en ziektepreventie.
Met een “groencontract” van QCleaners haalt u een aangename werksfeer als het ware “in huis” en QCleaners  zorgt er voor dat dat ook zo blijft.

Contactgegevens

Qcleaners

Fabrieksstraat 145
(Bedrijvencentrum Inspire Overpelt)
3900 Overpelt

info@qcleaners.be

Kantoor: +32 (0) 11 53 62 02
GSM: +32 (0) 488 99 39 34

©2017 Qcleaners