Varia

Schoonmaak parkings en parkeergarages

Parkings, parkeerplaatsen en ondergrondse garages van winkels, bedrijven, grootwarenhuizen en openbare instellingen die slecht zijn onderhouden vormen op lange termijn een thuis voor ongewenste geuren en ongedierte. Klanten die betalen voor een parking hebben de verwachting dat de parking steeds keurig en veilig is. Toch is het niet vanzelfsprekend om parkings eigenhandig te onderhouden. Zwerfvuil en de uitstoot van uitlaatgassen zijn de moeilijkste factoren om te bestrijden. Qcleaners kan worden ingezet om zowel private als openbare parkings dagelijks of periodiek schoon te maken.

Schoonmaak evenementenlocaties

Na een feest in een dancing, feestzaal, festivalweide of café blijft er vaak zwerfvuil achter van voedsel en drank. Daarnaast zijn ook de dansvloer, vestiaire, bar, sanitaire ruimtes, gangen en de parking smerige plaatsen. Er komt veel werk bij kijken om al deze plaatsen schoon te maken. Iedere locatie vraagt een andere manier van specialistische schoonmaak met het juiste onderhoudsmateriaal en schoonmaak producten. Onze Qcleaners medewerkers hebben de nodige vakkundige kennis om alles terug schoon te maken.

Schoonmaak wagenpark

Een treffelijk onderhoud van wagens voor gebruik of verkoop bevordert het imago van uw wagen- of motorpark. Door het inzetten van opgeleide schoonmakers en het gebruik van de geschikte materiaal, is een auto in geen tijd schoongemaakt. Qcleaners heeft alles in huis om de cleaning van beperkte tot volume wagen- of motorparken prima uit te voeren.