Moeten we nog wachten op het vaccin?

Als partner van Synbio® Shield Bioprotection heeft Qcleaners zowel voetbalploeg Lommel SK als volleybalploeg Tectum Achel voorzien van ultrasone vernevelaars binnen hun accommodaties. Momenteel zijn zij één van de weinige sportclubs waar geen sprake is van Covid-19Toeval? 

   

Het zit in de lucht!

Vooraanstaande gezondheidsdeskundigen en virologen zijn het erover eens: de overdracht van virussen via de lucht en aerosols vormt een belangrijke bedreiging.
Desondanks wordt er nog steeds onvoldoende aandacht besteed aan de lucht binnen in de gebouwen waar we vertoeven! Deze is nochtans tot 5 keer sterker vervuild dan de buitenlucht! 

Dat lucht levensbelangrijk is, is geen onbekend feit. Het is de bron van leven. De kwaliteit van die lucht is dan ook van groot belang. Zeker de lucht binnen in gebouwen, aangezien we daar het grootste deel van ons leven spenderen (denk aan thuis, werk, publieke gebouwen, sportclubs, café, restaurants, school etc) 

“In 2016 was binnenluchtvervuiling wereldwijd verantwoordelijke voor 3,8 miljoen doden; dat is 7,7% van de globale mortaliteit!” (https://www.who.int/airpollution) 

De oplossing?

Maar, lucht zelf is geen bron van vervuiling! Lucht is enkel een drager die micro-organismen, allergenen of andere schadelijke stoffen ergens oppikt en ze verspreidt doorheen de ruimte en uiteindelijk ook overdraagt op mens en dier. Het is dus belangrijk om lucht te vullen met gezonde micro-organismen in de plaats.  

 Synbio® Air is een revolutionaire technologie waarbij via ultrasone verneveling prebiotica en probiotica in de lucht worden geblazen. Deze 100% natuurlijke stoffen verspreiden zich razendsnel doorheen de volledige binnenruimte en zorgen voor een gezonde microflora op alle oppervlakken die met de lucht in contact komen. 

 Inhalatie van de Synbio® Shield synbiotica tijdens en na het vernevelen is gegarandeerd veilig. Wanneer de synbiotica via de mond en neus ingeademd worden, zullen ze een beschermend microbioom installeren. Dit helpt om aanwezige vuildeeltjes te verwijderen en zodoende het risico op infecties te verlagen.

Zelfs het kleinste Synbio® Air apparaat vernevelt ongeveer 1 miljoen probiotica per seconde!  

 Kijk voor meer info op https://synbioshieldcrossprotection.com.