Eenmalige schoonmaak

Zo schoon!

Vloeren schoonmaken

Een vloer welk veelvuldig betreden wordt, zal snel smerig worden. Elke vloer is verschillend van materiaal, structuur of toplaag, waarvoor een specialistische aanpak van het onderhoud noodzakelijk is. De behandeling voor particuliere vloeren is niet gelijk aan het schoonmaken/reinigen van de industrievloeren. Voor een juiste behandeling, vakkennis en de benodigde ervaring bent U bij Qcleaners op het juiste adres. Wij adviseren U voor ieder type vloer om schoonmaken.

Dieptereiniging keuken

Bent u niet meer in de mogelijkheid om uw keuken eigenhandig te onderhouden of heeft u te weinig tijd, dan kan Qcleaners dit voor u komen doen. Onze Qcleaners medewerkers staan garant dat uw keuken en materialen met zorg en netjes worden schoon gehouden.

Dieptereiniging sanitair

Een badkamer die regelmatig hygiënisch wordt schoongemaakt ruikt naar frisheid . De omstandigheden kunnen zich voordoen dat u niet meer instaat bent om uw badkamer regelmatig te reinigen. Qcleaners kan een periodieke schoonmaak van uw badkamers in orde houden.

Oprit reinigen

Opritten hebben vaak te kampen met mossen, algen, groene aanslag en andere soorten vuil. Indien een oprit niet tijdig wordt schoongemaakt, worden ingedrongen vuile plekken zichtbaar. Om dit te voorkomen is het regelmatig schoonmaken van een oprit raadzaam. Qcleaners krijgt de hardnekkigste plekken en vuiligheid uit opritten verwijderd.