Wie zijn wij?

Briljant in schoonmaak!

Wij doen wat we beloven!

Een serieus schoonmaakbedrijf dat wordt geleid door échte professionals, die hun sporen hebben verdiend in de wereld van de schoonmaak en die weten waar de huidige schoonmaak markt te kort schiet en wat daar aan gedaan kan worden.  En dit alles met het nodige respect voor milieu en leefomgeving. Wij bannen elk gebruik van conventionele, milieubelastende producten en kiezen resoluut voor de meest milieuvriendelijke producten die er op de markt te koop zijn.

Wij zijn nog een jong bedrijf, maar zeker NIET onervaren!

Jos Swinnen, een vertrouwd gezicht en gerespecteerde partner in de wereld van de schoonmaak, heeft, na jaren gewerkt te hebben als leidinggevend werknemer, gekozen voor zelfstandigheid met visie en kwaliteit hoog in het vaandel voor zijn eigen bedrijf met ondersteuning van mede-eigenaar Dino van Moorsel.

ONZE VISIE

Schoonmaken is onze corebusiness en daar willen we uw voorkeurspartner in zijn, als de specialist en onbetwiste ervaringsdeskundige, die uitblinkt in zijn vakkundigheid en uw zorgen over schoonmaak volledig van u overneemt. Geen protocollen, regels of procedures, maar écht vakmanschap is dé sleutel tot succes.

De klanttevredenheid is een consistente stimulans. Het gaat immers om realisering van kwaliteit en vertrouwen. Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten, die gebaseerd is op een toegevoegde waarde en niet op de korte termijnmarges.

Door de jarenlange ervaring kunnen wij u een gedreven management aanbieden in het ruime assortiment van de schoonmaakdiensten.  Onze loyale medewerk(st)ers worden geselecteerd naar ervaring in de schoonmaakbranche of worden opgeleid door onze eigen vervaren medewerk(st)ers.

ONZE MEDEWERKERS

Qcleaners wil tevreden en loyale medewerkers. Zij biedt  haar medewerk(st)ers dan ook een motiverende en richtinggevende werkomgeving, die hen juist stimuleert om de zorg en verantwoordelijkheid op te nemen voor hun eigen prestaties, leermomenten, welbevinden en samenwerken.

Qcleaners heeft vakmensen in dienst. Medewerkers die weten wat schoonmaken inhoudt en die van aanpakken weten. Medewerkers die ook graag voor ons werken en bij ons de werkgever vinden waar zij gewaardeerd en gerespecteerd worden en waar zij zich op een begeleid tempo kunnen ontplooien.

Onze medewerk(st)ers zijn belangrijk en garanderen ons een kapitaal. Zij hebben bijgevolg ook een stem in onze onderneming.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.