Bouwbedrijven

Plaatsen werfhekken

Werfhekken zijn ideaal voor het beveiligen van uw bouw-of renovatieproject. Bovendien zijn de werfhekken bestand tegen elk vorm van weersomstandigheden en zijn ze geschikt voor langdurig gebruik. U kan de werfhekken ook inzetten tijdens evenementen of andere festiviteiten. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor het plaatsen van werfhekken.

Bouwketen reinigen

Projectleiders, uitvoerders en uitvoerende medewerkers aan het verbouwde of gebouwde object hebben hun eigen werkplek op locatie. Deze werkplek is de “werfkeet”. Hierin worden administratieve werkzaamheden verricht, gegeten, sanitaire pauzes gemaakt en vergaderingen gehouden. Hierbij geldt hetzelfde als bij de basisschoonmaak: “een schone werkplek verhoogt de arbeidsmotivatie en verlaagt het ziekteverzuim van uw medewerkers”.
Dankzij het regelmatig schoonmaken van de werfkeet kan men gebruik maken van een nette werkomgeving tijdens de wekelijkse werfvergaderingen.

Werf opruimen

Overschot van bouwmateriaal en verpakkingsmaterialen blijven meestal achter op een bouwwerf. Het rondslingerend vuil is hinderlijk, niet om aan te zien en kan ongevallen veroorzaken. Daarom is het aangewezen om regelmatig de bouwwerf op te ruimen. Een nette werkomgeving verhoogd de kwaliteit van het aanzicht van uw project. Naast het opruimen van allerhande materialen kunnen ook achtergebleven lijmresten, cementresten e.d. worden verwijderd. Schakel Qcleaners in om uw bouwwerf schoon en veilig te houden. Ook kan Qcleaners de schoonmaak van uw werfketens verzorgen.

Vloeren reinigen voor pur spuiten

Wenst u een isolatie die perfect aansluit op leidingen en oneffenheden in vloeren? Dan bent u bij Qcleaners aan het juiste adres voor de beste oplossing. Onze Qcleaners medewerkers beschikken over de vakkundige vaardigheid voor het spuiten van PUR. PUR staat voor polyurethaan en is een isolatiemateriaal dat uiterst geschikt is voor het isoleren van alle vloeren zoals zoldervloeren, vloeren op het gelijkvloers en tussenvloeren. Door het spuiten van purisolatieschuim bespaart u tot 15% op de energiefactuur!

Bouwoplevering schoonmaak

De oplevering van een bouwproject gaat vaak gepaard met tijdsdruk. Veelal is er dan ook te weinig tijd over om een grondige bouwschoonmaak in te plannen. Daarom is het belangrijk om te beschikken over een goede schoonmaakpartner waar u ten alle tijden op kan terugvallen. Op onze Qcleaners medewerkers kan u steeds rekenen!

Eindschoonmaak

U kan onze Qcleaners medewerkers inschakelen voor het verrichten van een eindschoonmaak. Eenmaal de eindschoonmaak achter de rug is, kan u genieten van een gebruiksklaar pand.