Food

Schoonmaak kantoren, sanitair en kleedruimtes

Onderhoud en schoonmaak van kantoren, meubilair, vergaderzalen, sanitair e.d. is een veeltijds onderdeel van onze professionele dienstverlening. Onze Qcleaners medewerkers zorgen dat uw bedrijf er op alle gebied netjes bijligt én dat uw personeel in de aangenaamste omstandigheden kan werken.

Vloeronderhoud

Dagelijkse schoonmaak van vloeren is noodzakelijk voor een constante kwaliteit van onderhoud. Reinigen, kristalliseren, uitvlakken, schuren, polijsten,…. zijn een paar taken die kunnen worden uitgevoerd tijdens het reinigen van een vloer. Afhankelijk van het type vloer en de aard van de vervuiling zal Qcleaners de meest geschikte schoonmaakmiddelen inzetten om de vloer schoon te maken.

Schoonmaak industriële keukens

Schoonmaak industriële keukens Smaakvol fris! Schoonmaak industriële keukens Het ergste wat in een groot keuken kan gebeuren is dat er voedselvergiftiging is opgetreden. Oorzaken worden vaak gevonden in bacteriën, vet, vuil en zwerfvuil. Om dit te voorkomen moeten industriële keukens voldoen aan strenge hygiënische eisen. Het is daarom belangrijk omContinue reading

Schoonmaak industriële installaties

Om het productieproces vlot te laten verlopen is de periodieke schoonmaak van zeer groot belang. Om het productieproces niet te belemmeren worden de industriële installaties en machines op een efficiënte manier schoon gemaakt. Qcleaners beschikt over de nodige technische kennis om de schoonmaak van machines en installaties te verzorgen.

Wassen gevelramen

Door het periodiek wassen van vitrineramen, glas of grote gevelramen van winkels, showrooms, kantoren krijgen regen en stof minder kans om vervuiling aan te richten. Een glashelder en onderhouden aanzicht trekt meer aandacht bij uw potentiële klanten. Het professioneel wassen van uw vitrineramen geeft de garantie dat dit steeds streeploos gebeurd. De Ramenwasser van Qcleaners beschikt over de juiste materialen om vitrineramen op de bereikbare hoogtes en omgeving te wassen

Veranda, koepels en lichtstraten schoonmaken

Door de weersomstandigheden geraken veranda’s, koepels en lichtstraten snel vervuild. Het is dan ook een moeilijke klus om eigenhandig uw veranda, koepel of lichtstraat te poetsen. Onze medewerkers kunnen dit voor u doen en steeds zonder strepen!

Reinigen zonnepanelen

Niet alleen invloed van het weer, maar ook allerhande soorten vervuiling hebben een negatieve werking op zonnepanelen. Denk aan vuil, stof, zand, verkeer – en industriële vervuiling. Als gevolg hiervan verlaagd het rendement. Het is daarom raadzaam om tijdig en op regelmatige basis uw zonnepanelen te laten reinigen. De Ramenwasser van Qcleaners reinigt niet alleen zonnepanelen, maar voert ook controles uit.

Reinigen dakgoten

Dakgoten die slecht zijn onderhouden gaan na verloop van tijd het gewicht van stilstaand water en ophoping van vuil niet meer kunnen dragen. Met het gevolg dat  de dakgoot kapot gaat onder het gewicht van de vervuiling. Om defecten of verstoppingen  te voorkomen is het belangrijk om tijdig de dakgoten schoon te maken. Qcleaners kan deze vakbekwaam en veilig voor u  komen schoonmaken en reinigen. 

Reinigen dak

Houd uw dak schoon, door het tijdig te onderhouden, waardoor onnodige risico’s worden vermeden. Mossen en algen die langdurig op daken blijven liggen, veroorzaken kleine scheurtjes in uw dakbedekking. Door deze scheurtjes kan er water binnensijpelen.  Vervuiling door vallende bladeren veroorzaken verstopte dakgoten, waardoor het regenwater hinder ondervind met de afvoer. Daarom is het essentieel om dakpannen, leien of roofing tijdig schoon te maken. Qcleaners heeft de benodigde materialen om ieder type dak veilig te reinigen en schoon te maken.

Reinigen gevelpanelen

Met de tijd worden gevels aangetast door vuil. Dit kan scheurtjes en vochtproblemen veroorzaken. Om deze problemen te voorkomen is het noodzakelijk om tijdig uw gevels te reinigen. Gevelreiniging heeft een specialistische aanpak nodig voor een goed resultaat., Dit kunt u toevertrouwen aan Qcleaners. Onze medewerkers beschikken over de nodige materialen en vakkennis om elke soort gevel grondig te reinigen.