Sector

Schoonmaakdiensten voor alle sectoren

Rust- en zorginstellingen

Bewoners, bezoekers en medewerkers moeten kunnen rekenen op een schone en veilige omgeving. In de rust- en zorginstellingen is hygiëne een uiterst belangrijke factor.

Scholen en onderwijsinstellingen

Uw school of onderwijsinstelling is een gezellige leef- en leeromgeving. Echter laten de scholieren en medewerkers af en toe wat rommel na. Wij bezorgen u een zuivere schoonmaak van onder andere refters, (klas)lokalen en sanitaire ruimtes.

Overheid

Bezoekers en medewerkers komen dagdagelijks terecht in overheidsgebouwen. Een goede schoonmaak is dan ook van aller belang. De overheid heeft immers een voorbeeldfunctie naar de burgers toe. Voor zowel landelijke, provinciale als gemeentelijke overheden voeren onze medewerkers periodieke of eenmalige schoonmaak uit. U kan erop vertrouwen dat wij steeds discreet te werk gaan.

.

Syndicus en vastgoed

De beheerder van een appartementsgebouw of residenties is verantwoordelijk voor het onderhoud van gemeenschappelijke delen. Een goed onderhoud van onder ander de trappenhal en liften, heeft als voordeel dat de bewoners graag thuiskomen. Ook de makelaar heeft er baat bij dat uw gebouwen er telkens stralend uitzien Onze medewerkers kunnen uw panden onderhouden zodat u zich kan focussen op andere belangrijke zaken.

KMO

Een schoon kantoor draagt bij aan het werkplezier van uw personeel. Een kantoorruimte is een plaats waar uw personeel samenkomt, werkt en leeft. Het is dan ook aangenaam als een kantoor en de overige ruimtes fris en schoon zijn, welk tevens de presteerprestaties bevorderd.

QCleaners_poestdame

Winkels

Veel factoren hebben een invloed op het koopgedrag van uw klanten. Uiteraard draagt ook een propere winkelomgeving bij aan de positieve shoppingervaring van uw klanten. Bovendien staalt een nette winkel gastvrijheid en professionaliteit uit.

Verzekeringen

Een verzekeraar krijgt de schademelding en moet dit verder faciliteren in samenspraak met de schadelijder. “Hoe gaat de schoonmaak van een onder gelopen kelder, een lekkage, brandschade, …. gebeuren? ” Of “Wie kan de schoonmaak uitvoeren van de schade?” zijn vragen die een verzekeraar vaak te horen krijgt. Dan kan u op onze schoonmakers rekenen dat wij dit perfect voor u organiseren.

Bouwbedrijven

Met een bouw- en renovatieproject van gebouwen zijn wij voor diverse activiteiten inzetbaar. Qcleaners kan u vanaf dag 1 behulpzaam zijn voor allerlei werkzaamheden op uw bouwwerf. Van opstart tot de oplevering!

Non-food

Voor elke industrietak en/of productieruimte gaan onze medewerkers aan de slag met specialistisch materiaal. Onze schoonmakers kan je inzetten voor zowel mono en multidisciplinair reinigen van uw industriële omgeving, systeem, installatie en bedrijfsproces.

Food

In de voedingssector is het uiterst belangrijk om de HACCP-wetgeving strikt na te leven. Slechte hygiëne kan grote gevolgen hebben voor zowel het productieproces als voor het eindproduct Voor het reinigen van installaties, vloeren, opslagruimtes onze medewerkers hebben de nodige kennis om uw voedingsbedrijf schoon te maken..

Horeca

Om een klantvriendelijke indruk in uw horecazaak te verwezenlijken zijn de frisheid van de sanitaire ruimte(s), propere meubelen en vloeren belangrijke factoren. Onze medewerkers maken alles tot in de puntjes schoon., waardoor uw klanten zich op hun gemak vertoeven in uw etablissement.

Medische diensten

In de medische sector staat hygiëne hoog in het vaandel. Voor de schoonmaak van ziekenhuizen, wachtruimtes, praktijken,… is het essentieel dat de schoonmaak gebeurd volgens de  HACCP-wetgeving. Daarom is het voor u belangrijk dat u kan rekenen op een schoonmaakbedrijf die van aanpakken weet. Op onze medewerkers kan u vertrouwen dat zij iedere medische ruimte op de correcte manier schoonmaken.

VZW

Als verantwoordelijke van een vzw bent u quasi dagdagelijks bezig met het reilen en zeilen ervan. U vindt daardoor nauwelijks de tijd om eigenhandig het onderhoud van uw pand te doen. Nochtans heeft een goed onderhouden pand een heerlijk gevoel aan uw leden. U kan onze medewerkers inschakelen om het onderhoud van uw pand te doen. Zo kan u zich focussen op de kerntaken van uw vzw.

.

QCleaners_poestdame

Kerken

Een opgeruimde en schone kerk vindt iedereen prettig. Van regelmatige schoonmaak tot opruim na werken of renovatiewerken. Onze schoonmakers begrijpen dat het noodzakelijk is om steevast voorzichtig om te gaan met het kerkmeubilair.

Varia

Het is quasi onmogelijk om alle sectoren waarin wij werken uitgebreid te vermelden. Staat uw sector er niet tussen, dan is de kans groot dat u hier vind wat u zoekt.

QCleaners_poestdame