Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat wij doen

Qcleaners verzorgd het schoonmaakonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven in vrijwel elke sector. Samen met u maken we duidelijk afspraken over de schoonmaak en wordt er een schoonmaakplan opgemaakt. Onze vakbekwame medewerkers zorgen voor een briljante uitvoering en leven voortdurend de correcte procedures na.

Particulier

Een propere stek speelt een rol in een goed thuisgevoel. Echter ontbreekt u de tijd of bent u niet in staat om bepaalde onderhoudsklusjes eigenhandig uit voeren. U kan dan rekenen op onze medewerkers dat zij dergelijke klusjes voor u gaan uitvoeren.

Zakelijk

Een schone werkomgeving draagt bij aan de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers en tevens heeft het een positieve invloed op al uw zakelijke relaties. Met onze diensten zetten wij een punt achter uw zorgen over de schoonmaak.

Schoonmaak na calamiteiten

natuurlijke weersinvloeden of een onverwachte gebeurtenis veroorzaken bij regelmaat een ernstige schade. Het is van belang dat u snel en correct wordt geholpen. Wij kunnen de opkuis doen van de schade die is ontstaan door een onvoorziene situatie.

QCleaners_poestdame
QCleaners_poestdame

Sector

Elk bedrijf in om het even welke sector heeft andere behoeftes en wensen betreffende de schoonmaak. Na opname en overleg gaan wij een passend en efficiënt schoonmaakprogramma voorstellen wat aansluit op de wensen van de opdrachtgever.