Zakelijke schoonmaak

Betrouwbaar schoon!

Glasbewassing

In uw kantoor, winkel, horecazaak of ander pand zijn ramen een van de meeste zichtbare plaatsen. Een vuil raam laat dan ook een negatieve reactie achter bij uw zakelijke relaties. Vandaar dat het een must is om uw ramen op regelmatige basis te wassen. Onze glazenwasser gaan handmatig of met een osmose systeem te werk. Voor moeilijk bereikbare plaatsen nemen zij een ladder of een hoogtewerker. Zij gaan steeds tot het uiterste voor een helder en streeploos resultaat. U kan onze glazenwasser ook inschakelen voor andere schoonmaakdiensten.

QCleaners_poestdame

Eenmalige schoonmaak

Soms is er in de schoonmaak ook nood aan eenmalige reiniging. Uw productie- of bedrijfspand zal opnieuw zuiver zijn nadat onze schoonmakers aan de slag zijn gegaan. Het hoeft niet altijd te gaan over het hele pand. U kan kiezen welke onderdelen er moeten worden schoongemaakt. Onze medewerkers kan u ook inzetten voor het opruimen van puin. U geeft aan wat u wil laten schoonmaken en onze medewerkers zorgen voor een optimale uitvoering.

Reguliere schoonmaak

Bedrijven en instelling maken gebruik van onze diensten voor het periodiek schoonmaken van interieurs.
U zal steeds met een gerust hart uw zakelijke relaties kunnen verwelkomen.

Specialistische schoonmaak

Onze specialistische schoonmakers gaan net iets verder om alles in, aan en rondom uw pand optimaal te reinigen. Met hun vakkennis en specialistische materialen, kan iedere ruimte en oppervlakte opnieuw zuiver worden gemaakt.