Eenmalige schoonmaak

Zo schoon!

QCleaners_poestdame

Plaatsen werfhekken

Werfhekken zijn ideaal voor het beveiligen van uw bouw-of renovatieproject. Bovendien zijn de werfhekken bestand tegen elk vorm van weersomstandigheden en zijn ze geschikt voor langdurig gebruik. U kan de werfhekken ook inzetten tijdens evenementen of andere festiviteiten. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor het plaatsen van werfhekken.

QCleaners_poestdame

Bouwketen reinigen

Projectleiders, uitvoerders en uitvoerende medewerkers aan het verbouwde of gebouwde object hebben hun eigen werkplek op locatie. Deze werkplek is de “werfkeet”. Hierin worden administratieve werkzaamheden verricht, gegeten, sanitaire pauzes gemaakt en vergaderingen gehouden. Hierbij geldt hetzelfde als bij de basisschoonmaak: “een schone werkplek verhoogt de arbeidsmotivatie en verlaagt het ziekteverzuim van uw medewerkers”.
Dankzij het regelmatig schoonmaken van de werfkeet kan men gebruik maken van een nette werkomgeving tijdens de wekelijkse werfvergaderingen.

Werf opruimen

Overschot van bouwmateriaal en verpakkingsmaterialen blijven meestal achter op een bouwwerf. Het rondslingerend vuil is hinderlijk, niet om aan te zien en kan ongevallen veroorzaken. Daarom is het aangewezen om regelmatig de bouwwerf op te ruimen. Een nette werkomgeving verhoogd de kwaliteit van het aanzicht van uw project. Naast het opruimen van allerhande materialen kunnen ook achtergebleven lijmresten, cementresten e.d. worden verwijderd. Schakel Qcleaners in om uw bouwwerf schoon en veilig te houden. Ook kan Qcleaners de schoonmaak van uw werfketens verzorgen.

Vloeren reinigen voor pur spuiten

Wenst u een isolatie die perfect aansluit op leidingen en oneffenheden in vloeren? Dan bent u bij Qcleaners aan het juiste adres voor de beste oplossing. Onze Qcleaners medewerkers beschikken over de vakkundige vaardigheid voor het spuiten van PUR. PUR staat voor polyurethaan en is een isolatiemateriaal dat uiterst geschikt is voor het isoleren van alle vloeren zoals zoldervloeren, vloeren op het gelijkvloers en tussenvloeren. Door het spuiten van purisolatieschuim bespaart u tot 15% op de energiefactuur!

Bouwoplevering schoonmaak

De oplevering van een bouwproject gaat vaak gepaard met tijdsdruk. Veelal is er dan ook te weinig tijd over om een grondige bouwschoonmaak in te plannen. Daarom is het belangrijk om te beschikken over een goede schoonmaakpartner waar u ten alle tijden op kan terugvallen. Op onze Qcleaners medewerkers kan u steeds rekenen!

Eindschoonmaak

U kan onze Qcleaners medewerkers inschakelen voor het verrichten van een eindschoonmaak. Eenmaal de eindschoonmaak achter de rug is, kan u genieten van een gebruiksklaar pand.

Industriële reiniging magazijnen

Industriële ruimtes zoals magazijnen, loodsen en werkplaatsen zijn niet eenvoudig om opnieuw zuiver te krijgen. Veelal hebben de vloeren te kampen met rubberstrepen van banden of ingelopen vuil. Daarnaast heeft u als eigenaar vaak niet de tijd om uw magazijn, loods of werkplaats zelf schoon te maken. U kan de schoonmaak van industriële ruimtes toevertrouwen aan onze medewerkers.

Reiniging tapijten

In vele bedrijven liggen er tapijten. Het nut van tapijten en matten is dat deze als eerste stof, zand en ander vuiligheid opvangen. Ieder tapijt heeft een ander manier van onderhouden nodig. Het grondig reinigen van tapijten en matten heeft onder andere als voordeel dat er minder slipgevaar optreed en allergieën minder kans hebben om zich te ontwikkelen. Qcleaners kan naast professioneel tapijt reinigen, diept reinigen, schoonmaak en het onderhoud van uw tapijten en matten ook vlekken verwijderen.

QCleaners_poestdame

Reiniging rolbruggen

Onzuiverheden, als stof, vuil en ongedierte, hebben een negatieve invloed op de werking van rolbruggen, loopkranen, hangbaansystemen, zwenkkranen en portaalkranen. Qcleaners reinigt alles grondig om de veiligheid en de werking opnieuw te garanderen

Schoonmaak parkings en parkeergarages

Parkings, parkeerplaatsen en ondergrondse garages van winkels, bedrijven, grootwarenhuizen en openbare instellingen die slecht zijn onderhouden vormen op lange termijn een thuis voor ongewenste geuren en ongedierte. Klanten die betalen voor een parking hebben de verwachting dat de parking steeds keurig en veilig is. Toch is het niet vanzelfsprekend om parkings eigenhandig te onderhouden. Zwerfvuil en de uitstoot van uitlaatgassen zijn de moeilijkste factoren om te bestrijden. Qcleaners kan worden ingezet om zowel private als openbare parkings dagelijks of periodiek schoon te maken.

Schoonmaak apotheek

Een apotheek welk frisheid ademt geeft vertrouwen aan de klanten. Nochtans is het schoonmaken van een apotheek geen werk dat voor iedereen is weggelegd. In een apotheek zijn er tal van plaatsen waar stof en vuil terecht kan komen. De diversiteit van de producten vertaald zich ook in de variatie van de opbergmogelijkheden. De medewerkers van Qcleaners verzorgen de aangewezen plaatsen, opbergvakken, kasten, kastenladen, het medische apparaten etc. tot hygiënisch schoon.

Schoonmaak cleanroom

Steriliseren en desinfecteren van cleanrooms is een onderhoud dat moet worden gedaan door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Bij Qcleaners beschikken wij over opgeleide medewerkers die de juiste protocollen toepassen om cleanrooms tiptop en smetteloos schoon te maken.

Schoonmaak evenementenlocaties

Na een feest in een dancing, feestzaal, festivalweide of café blijft er vaak zwerfvuil achter van voedsel en drank. Daarnaast zijn ook de dansvloer, vestiaire, bar, sanitaire ruimtes, gangen en de parking smerige plaatsen. Er komt veel werk bij kijken om al deze plaatsen schoon te maken. Iedere locatie vraagt een andere manier van specialistische schoonmaak met het juiste onderhoudsmateriaal en schoonmaak producten. Onze Qcleaners medewerkers hebben de nodige vakkundige kennis om alles terug schoon te maken.

Schoonmaak gemeenschappelijke delen van appartementen en residenties

Dagelijks maken bewoners van appartementen en residenties gebruik van de trap of lift. Om te voorkomen dat vuil zich opstapelt in de gemeenschappelijke delen, is het noodzakelijk om deze regelmatig te poetsen. Hiervoor kan u onze medewerkers inschakelen. Samen met de eigenaar van het gebouw stellen wij een schoonmaakplanning op.

Schoonmaak hotels

Een hotel heeft verschillende ruimtes die dienen onderhouden te worden. Het is belangrijk voor zowel de hoteleigenaar, personeel als voor de hotelgasten dat hygiëne hoog in het vaandel wordt gedragen. Naargelang het gebruik van de verschillende ruimtes, kan Qcleaners de schoonmaak periodiek uitvoeren.

Schoonmaak kantoren, sanitair en kleedruimtes

Onderhoud en schoonmaak van kantoren, meubilair, vergaderzalen, sanitair e.d. is een veeltijds onderdeel van onze professionele dienstverlening. Onze Qcleaners medewerkers zorgen dat uw bedrijf er op alle gebied netjes bijligt én dat uw personeel in de aangenaamste omstandigheden kan werken.

Schoonmaak praktijk en wachtzaal

Voor een praktijk van een dokter, kinesist, tandarts, dierenarts, verpleger, huisarts, ziekenhuis is het noodzakelijk om hun praktijk, wachtzaal, onderzoekruimtes etc. in reine schoonheid open te stellen voor haar patiënten. Met de ruime ervaring van Qcleaners bent u gegarandeerd van een continu veilige en hygiënische werkomgeving.

Schoonmaak rusthuizen en rustoorden

Oudere en hulpbehoevende mensen die wonen in een rusthuis, rustoord of RVT kunnen meestal het onderhoud van hun woonst niet zelf meer doen. De diversiteit en het volume van de vervuiling zijn bepalend voor de frequentie van de schoonmaak. In samenspraak met de verantwoordelijke van de woonst wordt een specifiek onderhoudsplan en planning opgemaakt om de woonst schoon te maken. Qcleaners kan zowel dagelijks of periodiek schoonmaken. 

Schoonmaak scholen en klaslokalen

Onderwijsinstellingen, zoals basisscholen, middelbare en hogescholen, universiteiten etc. zijn plaatsen die vaak worden betreden. Met als gevolg dat vuiligheid meer kans krijgt om zich op te hopen. Waar vuil zich ophoopt gaan bacteriën zich op termijn ontwikkelen. Propere en hygiënische lokalen dragen bij aan betere prestaties en beperken het ziekteverzuim. Qcleaners kan uw onderwijsinstellingen periodiek of dagelijks schoonmaken.

QCleaners_poestdame

Schoonmaak wagenpark

Een treffelijk onderhoud van wagens voor gebruik of verkoop bevordert het imago van uw wagen- of motorpark. Door het inzetten van opgeleide schoonmakers en het gebruik van de geschikte materiaal, is een auto in geen tijd schoongemaakt. Qcleaners heeft alles in huis om de cleaning van beperkte tot volume wagen- of motorparken prima uit te voeren.

Schoonmaak winkels en warenhuizen

Een supermarkt, buurtwinkel of een shoppingscenter hebben vaak met fikse vervuiling te maken door het frequente gebruik van bezoekers. De handelszaken die voedingswaren verkopen moeten voldoen aan de strenge hygiënische regels. Om deze regels van onderhoud en reinigen goed na te komen is het belangrijk om de winkel op regelmatige basis te onderhouden. Goed onderhoud geeft aan personeel en bezoekers een aangename plek om te vertoeven.

Schoonmaak ziekenhuis

Om te voorkomen dat patiënten en bezoekers besmet geraken met bacteriën en ziektes, is het belangrijk dat ieder ziekenhuis of kliniek steeds kraaknet is. Qcleaners heeft de vakkennis en materialen om de schoonmaak te verzorgen van de verschillende ruimtes en materialen die zich in een ziekenhuis of kliniek bevinden.

Schoonmaak industriële keukens

Schoonmaak industriële keukens Smaakvol fris! Schoonmaak industriële keukens Het ergste wat in een groot keuken kan gebeuren is dat er voedselvergiftiging is opgetreden. Oorzaken worden vaak gevonden in bacteriën, vet, vuil en zwerfvuil. Om dit te voorkomen moeten industriële keukens voldoen aan strenge hygiënische eisen. Het is daarom belangrijk omContinue reading

Vloeronderhoud

Dagelijkse schoonmaak van vloeren is noodzakelijk voor een constante kwaliteit van onderhoud. Reinigen, kristalliseren, uitvlakken, schuren, polijsten,…. zijn een paar taken die kunnen worden uitgevoerd tijdens het reinigen van een vloer. Afhankelijk van het type vloer en de aard van de vervuiling zal Qcleaners de meest geschikte schoonmaakmiddelen inzetten om de vloer schoon te maken.

Schoonmaak industriële installaties

Om het productieproces vlot te laten verlopen is de periodieke schoonmaak van zeer groot belang. Om het productieproces niet te belemmeren worden de industriële installaties en machines op een efficiënte manier schoon gemaakt. Qcleaners beschikt over de nodige technische kennis om de schoonmaak van machines en installaties te verzorgen.

Wassen gevelramen

Door het periodiek wassen van vitrineramen, glas of grote gevelramen van winkels, showrooms, kantoren krijgen regen en stof minder kans om vervuiling aan te richten. Een glashelder en onderhouden aanzicht trekt meer aandacht bij uw potentiële klanten. Het professioneel wassen van uw vitrineramen geeft de garantie dat dit steeds streeploos gebeurd. De Ramenwasser van Qcleaners beschikt over de juiste materialen om vitrineramen op de bereikbare hoogtes en omgeving te wassen

Veranda, koepels en lichtstraten schoonmaken

Door de weersomstandigheden geraken veranda’s, koepels en lichtstraten snel vervuild. Het is dan ook een moeilijke klus om eigenhandig uw veranda, koepel of lichtstraat te poetsen. Onze medewerkers kunnen dit voor u doen en steeds zonder strepen!

Reinigen zonnepanelen

Niet alleen invloed van het weer, maar ook allerhande soorten vervuiling hebben een negatieve werking op zonnepanelen. Denk aan vuil, stof, zand, verkeer – en industriële vervuiling. Als gevolg hiervan verlaagd het rendement. Het is daarom raadzaam om tijdig en op regelmatige basis uw zonnepanelen te laten reinigen. De Ramenwasser van Qcleaners reinigt niet alleen zonnepanelen, maar voert ook controles uit.

Reinigen dakgoten

Dakgoten die slecht zijn onderhouden gaan na verloop van tijd het gewicht van stilstaand water en ophoping van vuil niet meer kunnen dragen. Met het gevolg dat  de dakgoot kapot gaat onder het gewicht van de vervuiling. Om defecten of verstoppingen  te voorkomen is het belangrijk om tijdig de dakgoten schoon te maken. Qcleaners kan deze vakbekwaam en veilig voor u  komen schoonmaken en reinigen. 

Reinigen dak

Houd uw dak schoon, door het tijdig te onderhouden, waardoor onnodige risico’s worden vermeden. Mossen en algen die langdurig op daken blijven liggen, veroorzaken kleine scheurtjes in uw dakbedekking. Door deze scheurtjes kan er water binnensijpelen.  Vervuiling door vallende bladeren veroorzaken verstopte dakgoten, waardoor het regenwater hinder ondervind met de afvoer. Daarom is het essentieel om dakpannen, leien of roofing tijdig schoon te maken. Qcleaners heeft de benodigde materialen om ieder type dak veilig te reinigen en schoon te maken.

Reinigen gevelpanelen

Met de tijd worden gevels aangetast door vuil. Dit kan scheurtjes en vochtproblemen veroorzaken. Om deze problemen te voorkomen is het noodzakelijk om tijdig uw gevels te reinigen. Gevelreiniging heeft een specialistische aanpak nodig voor een goed resultaat., Dit kunt u toevertrouwen aan Qcleaners. Onze medewerkers beschikken over de nodige materialen en vakkennis om elke soort gevel grondig te reinigen.