Verzekeringen

Schoonmaak kelders

Een kelderruimte krijgt vaak te maken met ongedierte, schimmels, wateroverlast,…Indien een kelder een extra leefbare kelderruimte wordt, is het aangewezen om alle calamiteiten grondig aan te pakken. Qcleaners reinigt alle soorten kelders grondig, zodat deze een leefbaar worden.

Schoonmaak na brand

Rook- en brandschade kan onmogelijk voorkomen worden als er brand uitbreekt in een woning of bedrijf. In deze situatie is er “schoonmaak na brand” nodig! Om het gebouw waar de brand heeft toegeslagen weer terug leefbaar te maken, moet deze na de brand grondig worden schoongemaakt. Qcleaners past de nodige vakkennis toe voor de opruiming en sanering na de brandschade.

Schoonmaak na verhuis en huurschade

Sommige huurders laten in een huurwoning of –appartement vuil achter bij einde huurovereenkomst. Om het pand schoon te maken voor de nieuwe huurders, kan Qcleaners de opkuis na verhuis doen.

Waterschade

Bluswerken na brand, lekkage of overstroming kunnen wateroverlast veroorzaken aan uw woning, winkel, kantoor, bedrijf,… Voor alle soorten van waterschade geldt 1 gouden regel: snel handelen om de gevolgen te beperken! Indien waterschade niet tijdig wordt opgelost kan er schimmel, roestvorming en aantasting van constructie ontstaan.