Nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontmossen Onze-Lieve-Vrouwekathedraal Antwerpen

De OLV kathedraal is de grootste Gotische Kathedraal der Nederlanden. Qcleaners bedacht een originele oplossing om een oppervlakte van 8000m² te ontmossen.

De tijden veranderen, de schoonmaak ook!

Schadelijke bacteriën, virussen en allergenen zijn aanwezig op alle oppervlakken en in de lucht die we inademen. Hoe kunnen we onszelf beschermen en onze zakelijke activiteiten veilig verder zetten?

Qcleaners pakt Corona aan: desinfecteren bij Brabantia!

Om de veiligheid van hun medewerkers te waarborgen besloot Brabantia om alles in het gebouw grondig te desinfecteren. Ons Q-Team ging aan de slag om het Corona virus geen kans te geven.

Corona: Hoe kan Qcleaners u helpen?

Om de strijd tegen Corona aan te gaan is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de hygiëne. Qcleaners heeft zich verdiept in de desinfecterende handelingen om het Corona virus maximale weerstand te bieden. Wat kunnen we doen?

Opening stroopfabriek Borgloon

Op vrijdag 29 maart 2019 gingen de deuren van de stroopfabriek opnieuw open voor het grote publiek.. Qcleaners nam de taak op zich zodat alles er weer briljant schoon uitzag.

Opening Lidl Bree

Op woensdag 27 februari 2019 opende de Lidl winkel te Bree opnieuw haar deuren. Wat begonnen is als een spoedklus voor een eerste schoonmaak, is geëindigd in een eindschoonmaak.

Feestdagen 2019

Samen gezellig met de familie bij elkaar komen en genieten van lekker eten. Als goede gastvrouw of -heer bent u dan ook volop bezig met de nodige voorbereidingen.

Nieuwe website

Een nieuw jaar is naderend en dat willen wij graag inzetten met de presentatie van onze nieuwe website www. Qcleaners.be.

Qontact

Qcleaners is geslaag gegroeid vanuit de reguliere schoonmaak, die vijf jaar geleden aan de basis lag van de opstart van het bedrijf. “Klanten zijn vooral kmo’s en vrije beroepers”, vangt Jos aan.

Crematorium ‘Stuifduin’ opent in april 2018

Begin 2017 is de eerste steen gelegd van het nieuwe crematorium in Lommel. In het voorjaar van 2018 opent het crematorium officieel haar deuren. Qcleaners verzorgde er de eerste schoonmaak.