Nieuws

Blijf op de hoogte!

Opening Lidl Bree

Vandaag opent de Lidl winkel te Bree opnieuw haar deuren. Sedert begin februari zijn de Qcleaners medewerkers aan het werk geweest om het pand op tijd klaar te krijgen. Wat begonnen is als een spoedklus voor een eerste schoonmaak, is geëindigd in een eindschoonmaak.

Verbouwingswerken Lidl Bree

Op dit moment is de laatste maand van de verbouwingen van start gegaan. Lidl Bree kan rekenen op de Qcleaners medewerkers voor de schoonmaak van het pand.

Feestdagen 2019

Samen gezellig met de familie bij elkaar komen en genieten van lekker eten. Als goede gastvrouw of -heer bent u dan ook volop bezig met de nodige voorbereidingen.

Nieuwe website

Een nieuw jaar is naderend en dat willen wij graag inzetten met de presentatie van onze nieuwe website www. Qcleaners.be.

Qontact

Qcleaners is geslaag gegroeid vanuit de reguliere schoonmaak, die vijf jaar geleden aan de basis lag van de opstart van het bedrijf. “Klanten zijn vooral kmo’s en vrije beroepers”, vangt Jos aan.

Crematorium ‘Stuifduin’ opent in april 2018

Begin 2017 is de eerste steen gelegd van het nieuwe crematorium in Lommel. In het voorjaar van 2018 opent het crematorium officieel haar deuren. Qcleaners verzorgde er de eerste schoonmaak.

Nieuw zwembad De Beeltjens Westerlo

Qcleaners verzorgde de eindschoonmaak van het nieuwe zwembad , zodat het gebouw kraaknet kan worden opgeleverd aan de uitbater.

Abdij van Averbode ~ Het Moment

De Abdij van Averbode is een klassieker wat betreft toeristische trekpleisters voor dagjesmensen. De Abdij van Averbode deed beroep op de diensten van Qcleaners voor een eerste schoonmaak van “Het Moment”

Consultatiegebouw Heilig Hartenziekenhuis

Het Heilig Hartziekenhuis in Mol was aan vernieuwing en uitbreiding toe. Onze medewerkers deden verschillende schoonmaakklussen zodat het gebouw schoon werd geleverd.

Runners Service Lab

Het Service Lab adviseert al meer dan 30 jaar bij de keuze van de correcte loopschoen. Qcleaners stond paraat om de wanden in het Runners Service Lab te ontvetten.