VZW

Reiniging tapijten

In vele bedrijven liggen er tapijten. Het nut van tapijten en matten is dat deze als eerste stof, zand en ander vuiligheid opvangen. Ieder tapijt heeft een ander manier van onderhouden nodig. Het grondig reinigen van tapijten en matten heeft onder andere als voordeel dat er minder slipgevaar optreed en allergieën minder kans hebben om zich te ontwikkelen. Qcleaners kan naast professioneel tapijt reinigen, diept reinigen, schoonmaak en het onderhoud van uw tapijten en matten ook vlekken verwijderen.

Reinigen gevelpanelen

Met de tijd worden gevels aangetast door vuil. Dit kan scheurtjes en vochtproblemen veroorzaken. Om deze problemen te voorkomen is het noodzakelijk om tijdig uw gevels te reinigen. Gevelreiniging heeft een specialistische aanpak nodig voor een goed resultaat., Dit kunt u toevertrouwen aan Qcleaners. Onze medewerkers beschikken over de nodige materialen en vakkennis om elke soort gevel grondig te reinigen.

Ramen wassen

De ramenwasser  kuist al het vensterglas van woningen, appartementen, bijgebouwen, veranda’s etc.   Mocht U geen raad weten met het ruitenwassen van uw vuile ramen en/of kozijnen of misschien vind U het te gevaarlijk? Qcleaners ramenwasserij kan U van dienst zijn.

Zonnepanelen reinigen

Niet alleen invloed van het weer, maar ook allerhande soorten vervuiling hebben een negatieve werking op zonnepanelen. Denk aan vuil, stof, zand, verkeer – en industriële vervuiling. Als gevolg hiervan verlaagd het rendement. Het is daarom raadzaam om tijdig en op regelmatige basis uw zonnepanelen te laten reinigen. De Ramenwasser van Qcleaners reinigt niet alleen zonnepanelen, maar voert ook controles uit.