Glasbewassing

Streeploos schoon!

Ramen wassen

De ramenwasser  kuist al het vensterglas van woningen, appartementen, bijgebouwen, veranda’s etc.   Mocht U geen raad weten met het ruitenwassen van uw vuile ramen en/of kozijnen of misschien vind U het te gevaarlijk? Qcleaners ramenwasserij kan U van dienst zijn.

Schoonmaak veranda, koepels en lichtstraten

Door de weersomstandigheden geraken veranda’s, koepels en lichtstraten snel vervuild. Het is dan ook een moeilijke klus om eigenhandig uw veranda, koepel of lichtstraat te poetsen. Onze medewerkers kunnen dit voor u doen en steeds zonder strepen!

Zonnepanelen reinigen

Niet alleen invloed van het weer, maar ook allerhande soorten vervuiling hebben een negatieve werking op zonnepanelen. Denk aan vuil, stof, zand, verkeer – en industriële vervuiling. Als gevolg hiervan verlaagd het rendement. Het is daarom raadzaam om tijdig en op regelmatige basis uw zonnepanelen te laten reinigen. De Ramenwasser van Qcleaners reinigt niet alleen zonnepanelen, maar voert ook controles uit.

Rolluiken schoonmaken

Rolluikkappen die zich binnen of buiten de woning bevinden, krijgen vroeg of laat te maken met vervuiling. Hoe erg de rolluiken vervuild zijn, hangt af van de oriëntatie van de woning en de omgevingsfactoren. Sommige rolluiken zijn moeilijk bereikbaar en zijn gevaarlijk om eigenhandig schoon te maken. Qcleaners kan u adviseren.

Dakgoten reinigen

Dakgoten die slecht zijn onderhouden gaan na verloop van tijd het gewicht van stilstaand water en ophoping van vuil niet meer kunnen dragen. Met het gevolg dat  de dakgoot kapot gaat onder het gewicht van de vervuiling. Om defecten of verstoppingen  te voorkomen is het belangrijk om tijdig de dakgoten schoon te maken. Qcleaners kan deze vakbekwaam en veilig voor U  komen schoonmaken en reinigen. 

Dak reinigen

Houd uw dak schoon, door het tijdig te onderhouden, waardoor onnodige risico’s worden vermeden. Mossen en algen die langdurig op daken blijven liggen, veroorzaken kleine scheurtjes in uw dakbedekking. Door deze scheurtjes kan er water binnensijpelen.  Vervuiling door vallende bladeren veroorzaken verstopte dakgoten, waardoor het regenwater hinder ondervind met de afvoer. Daarom is het essentieel om dakpannen, leien of roofing tijdig schoon te maken. Qcleaners heeft de benodigde materialen om ieder type dak veilig te reinigen en schoon te maken.