Nieuwe toonzaal Polypreen

Polypreen heeft een totale bedrijfsoppervlakte van 72.000 m² en heeft 170 medewerkers in dienst. Elke fase van de productie gebeurd inhouse. Op deze manier kan Polypreen de kwaliteit in elk stadium nauwlettend in de gaten houden.

Stijlvolle showroom

Doordat het bedrijf een groot assortiment aan matrassen, boxsprings, hoofdkussens e.d. heeft, was het onmogelijk om alles een plekje te geven. Daarom beslisten ze om nieuwe toonzaal van 720 m² te bouwen.

Binnenin de toonzaal bevinden zich een aantal eilanden die zijn afgewerkt met laminaat. Hierop staan de unieke producten van Polypreen. Daarnaast creëren de eilanden een wandelrichting voor de bezoekers. Vooraan de toonzaal staan de afgewerkte boxsprings en achteraan bevinden zich de technische oplossingen.

Een eyecatcher van de showroom is een 9 meter hoge stalenkast. Ook deze kast heeft twee functies. Ten eerste staat de bezoekers verwonderd te kijken naar de kleurrijke stalenkussens en ten tweede bevindt er zich een kleine cateringmodule.

Qcleaners deed de eerste opkuis

Na de bouwwerken werd er een beroep gedaan op Qcleaners en hun diensten voor de eerste opkuis. Qcleaners leverde volgende diensten:

  • machinaal reinigen van de vloeren;
  • schoonmaken van het sanitair;
  • oppoetsen van het meubilair;
  • glasbewassing.