Stroopfabriek Stroopfabriek Borgloon Voor - Reinigen machines Tijdens - Reinigen machines Eindresultaat - Reinigen machines Voor - Reinigen TIjdens - Reinigen Eindresultaat - Reinigen Tijdens - Reinigen machine TIjdens - Schoonmaken ...

Bluswerken na brand, lekkage of overstroming kunnen wateroverlast veroorzaken aan uw woning, winkel, kantoor, bedrijf,… Voor alle soorten van waterschade geldt 1 gouden regel: snel handelen om de gevolgen te beperken! Indien waterschade niet tijdig wordt opgelost kan er schimmel, roestvorming en aantasting van constructie ontstaan.

Sommige huurders laten in een huurwoning of –appartement vuil achter bij einde huurovereenkomst. Om het pand schoon te maken voor de nieuwe huurders, kan Qcleaners de opkuis na verhuis doen.

Rook- en brandschade kan onmogelijk voorkomen worden als er brand uitbreekt in een woning of bedrijf. In deze situatie is er "schoonmaak na brand" nodig! Om het gebouw waar de brand heeft toegeslagen weer terug leefbaar te maken, moet deze na de brand grondig worden schoongemaakt. Qcleaners past de nodige vakkennis toe voor de opruiming en sanering na de brandschade.

Een kelderruimte krijgt vaak te maken met ongedierte, schimmels, wateroverlast,…Indien een kelder een extra leefbare kelderruimte wordt, is het aangewezen om alle calamiteiten grondig aan te pakken. Qcleaners reinigt alle soorten kelders grondig, zodat deze een leefbaar worden.

Opritten hebben vaak te kampen met mossen, algen, groene aanslag en andere soorten vuil. Indien een oprit niet tijdig wordt schoongemaakt, worden ingedrongen vuile plekken zichtbaar. Om dit te voorkomen is het regelmatig schoonmaken van een oprit raadzaam. Qcleaners krijgt de hardnekkigste plekken en vuiligheid uit opritten verwijderd.

Een badkamer die regelmatig hygiënisch wordt schoongemaakt ruikt naar frisheid . De omstandigheden kunnen zich voordoen dat u niet meer instaat bent om uw badkamer regelmatig te reinigen. Qcleaners kan een periodieke schoonmaak van uw badkamers in orde houden.

Bent u niet meer in de mogelijkheid om uw keuken eigenhandig te onderhouden of heeft u te weinig tijd, dan kan Qcleaners dit voor u komen doen. Onze Qcleaners medewerkers staan garant dat uw keuken en materialen met zorg en netjes worden schoon gehouden.

Houd uw dak schoon, door het tijdig te onderhouden, waardoor onnodige risico's worden vermeden. Mossen en algen die langdurig op daken blijven liggen, veroorzaken kleine scheurtjes in uw dakbedekking. Door deze scheurtjes kan er water binnensijpelen.  Vervuiling door vallende bladeren veroorzaken verstopte dakgoten, waardoor het regenwater hinder ondervind met de afvoer. Daarom is het essentieel om dakpannen, leien of roofing tijdig schoon te maken. Qcleaners heeft de benodigde materialen om ieder type dak veilig te reinigen en schoon te maken.

Dakgoten die slecht zijn onderhouden gaan na verloop van tijd het gewicht van stilstaand water en ophoping van vuil niet meer kunnen dragen. Met het gevolg dat  de dakgoot kapot gaat onder het gewicht van de vervuiling. Om defecten of verstoppingen  te voorkomen is het belangrijk om tijdig de dakgoten schoon te maken. Qcleaners kan deze vakbekwaam en veilig voor U  komen schoonmaken en reinigen.