Glasbewassing

Schone ramen geven uw gebouw een frisse, professionele uitstraling. Qcleaners heeft de beschikking over twee glasbewassingssystemen: traditioneel (met wisser en spons) of met behulp van osmose. Afhankelijk van de hoogte of het bereik van het glas kiezen we voor een behandeling die op uw situatie van toepassing is. Met behulp van ladder, hoogwerker of gevelinstallatie kunnen wij het schoonmaakwerk netjes voor u uitvoeren. Tegenwoordig wordt ook vaak gekozen voor de osmosemethode. Met een telescoopsteel borstelen en spoelen we het glas met gedemineraliseerd water, waardoor deze streeploos en schoon opdroogt. Deze optie is mogelijk tot een maximale hoogte van 15 meter. Voordelen van dit systeem zijn dat het weinig ruimte vraagt en voordeliger is dan werken met een hoogwerker.

Uiteraard voeren wij alle werkzaamheden uit conform de regels van de huidige wetgeving en op milieuvriendelijke wijze. U kan kiezen voor een vaste frequentie of een eenmalige uitvoering.Zijn uw glasramen aangetast door kalkaanslag of door andere vervuiling? Vroeger zouden deze ramen vervangen moeten worden, maar dat is nu niet meer nodig!

Qcleaners maakt uw ramen weer vrij van kalkaanslag en krassen door deze te polijsten. Na de werken zijn uw ramen weer als nieuw! Om het beste resultaat te garanderen, maken wij gebruik van de nieuwste polijsttechnieken en zijn al onze medewerkers hiervoor deskundig voor opgeleid.

Ook kunnen uw omlijstingen door veroudering, vervuiling en weersinvloeden, verkleuren/verkrijten  Schilderen is dan een optie, maar een zeer dure oplossing. Moderne nieuwe producten herstellen volledig de kleur en de glans. Deze behandeling met geweldige resultaten is aanmerkelijk prijsvriendelijker en houdt uw onroerend goed in optimale conditie.

U heeft destijds gekozen voor het plaatsen van zonnepanelen en dit waarschijnlijk om diversen redenen ( milieuvriendelijk & financieel voordelig). Voor zowel bedrijven als particulieren is de aanschaf van de panelen een grote investering. Logisch dat u er dan een zo hoog mogelijk rendement uit wilt halen. In het begin dacht men dat het voldoende was om zonnepanelen op het dak te installeren. Om een nog hoger rendement te bekomen kunnen wij u onze diensten aanbieden voor het verzorgen van een periodieke reiniging alsook een eventuele visuele technische controle.

Zonnepanelen kunnen namelijk vuil worden en dat is logisch, want de zonnepanelen worden blootgesteld aan allerlei weersinvloeden van regen tot sneeuw. Ook kunnen er bladeren van bomen op vallen en kunnen vogels hun uitwerpselen op zonnepanelen achterlaten. Het reinigen van zonnepanelen is noodzakelijk omdat door de ophoping van het vuil een negatief effect heeft op het rendement van de zonnepanelen. Dit moet uiteraard niet wekelijks, maar afhankelijk van de vervuiling bijvoorbeeld een keer per jaar. Tijdens het reinigen kunnen wij ook een eventuele visuele controle uit op het systeem, indien er panelen volledig of gedeeltelijk beschadigd zijn, zal het rendement daar sterk onder lijden. Een installatie op een particuliere woning kan je meestal nog vanaf de grond zien, maar industriële installaties liggen vaak “onzichtbaar” op platte daken.

Deze controle bevat het nazien van :

paneelbreuken , loszittende bevestigingsmaterialen , nazicht op corrosie , afdichtingen en rubbers, breuken in kabels of loshangen van kabels , mechanische constructie, beschadigde siliciumschijven etc……..

Bekijk hier onze referentieprojecten.

Contactgegevens

Qcleaners

Fabrieksstraat 145
(Bedrijvencentrum Inspire Overpelt)
3900 Overpelt

info@qcleaners.be

Kantoor: +32 (0) 11 53 62 02
GSM: +32 (0) 488 99 39 34

©2017 Qcleaners