De tijden veranderen, de schoonmaak ook!

Streef naar een goed microbioom voor een veilige wereld, dus zorg voor een permanente, optimale hygiëne!

Schadelijke bacteriën, virussen en allergenen zijn aanwezig op alle oppervlakken en in de lucht die we inademen.
Hoe kunnen we onszelf beschermen en onze zakelijke activiteiten veilig verder zetten?

SYNBIO SHIELD HELPT
  • JE OMGEVING TE ZUIVEREN
  • BESMETTINGEN TE VERMINDEREN
  • VIRALE INFECTIES TE VERMINDEREN
  • PERSOONLIJK CONTACT TE BEVEILIGEN

Synbio Shield is een reinigings- en vernevelprogramma dat overal om u heen een veilig microbioomcreëert. Het gebruikt synbiotica als 100% natuurlijke ingrediënten, wat de combinatie is van probiotica en prebiotica. Synbio Shield brengt de beschermende probiotica en prebiotica op alle oppervlakken, in de lucht en op uw huid. Dit zal een veilig en stabiel microbioom creëren dat veel voordelen biedt.

Probiotica

Goede bacteriën die de gezondheid
van mens en dier verbeteren.

Prebiotica

Natuurlijke suikers die een goed
microbioom ondersteunen.

CONCREET VOOR UW BEDRIJF
  • MINDER ZIEKTEVERZUIM
  • MINDER GEURHINDER
  • HOGERE PRODUCTIVITEIT
VOORDELEN

Door het Synbio Shield aan te brengen via reiniging en verneveling, wordt een gezond microbioom op alle oppervlakken geïnstalleerd, waardoor het risico op ontwikkeling en verspreiding van ziekteverwekkers wordt verlaagd. De probiotica in de Synbio Shield-technologie analyseren het oppervlak om te zien welk type vervuiling aanwezig is en zullen zeer effectieve enzymen produceren om dit te verwijderen. Het continue reinigende effect van het Synbio Shield resulteert in zuivere oppervlakken, actieve geurcontrole en een veilig microbioom om je heen.

Inhalatie van de Synbio Shield-synbiotica tijdens en na het vernevelen is gegarandeerd veilig. Wanneer de synbiotica via de mond en neus ingeademd worden, zullen ze een beschermend goed microbioom installeren. Dit helpt om aanwezige vuildeeltjes te verwijderen en zodoende het risico op infecties te verlagen. In gebouwen met HVAC-units is er een impact op de luchtwegen vanwege vervuilende stoffen in het systeem. Synbio Shield zuivert deze systemen en verlaagt het risico op verspreiding van vervuilingen.

Synbio Shield bevat probiotische bacteriën waarvan is aangetoond dat deze de infectiviteit van vele soorten virussen verminderen. Hoewel de rechtstreekse verspreiding van virussen tussen mensen niet te voorkomen is, zal Synbio Shield het risico op virale infectiviteit drastisch verlagen. Dit betekent dat zelfs als u een virus oploopt, de kans dat het u verder infecteert en ziek maakt, aanzienlijk wordt verkleind vanwege de probiotica (wetenschappelijk onderbouwd). Synbio Shield verlaagt het risico op virale infecties!

Het Synbio Shield-programma bevat ook producten voor handhygiëne die een veilig microbioom op uw huid aanbrengen. Een veilig microbioom beschermt tegen de verspreiding van ziekteverwekkers. De probiotische bacteriën bedekken de huid volledig en de prebiotica stimuleren natuurlijke goede organismen om sneller te groeien. Synbio Shield heeft een ontstekingsremmend effect hebben en kan de huidbarrière regenereren. Synbio Shield garandeert veilige handhygiëne en verlaagt het risico op huidbeschadiging.

Voor vragen mag u ons contacteren.