Eindschoonmaak Lidl Bree

Op woensdag 27 februari 2019 opende de Lidl winkel te Bree opnieuw haar deuren. Sedert begin februari zijn de Qcleaners medewerkers aan het werk geweest om het pand op tijd klaar te krijgen. Wat begonnen is als een spoedklus voor een eerste schoonmaak, is geëindigd in een eindschoonmaak.

Een spoedklus

Dinsdag 05 februari omstreeks 13 uur kreeg Qcleaners een dringende telefoon. De vraag was of Qcleaners een spoedklus kon uitvoeren om de Lidl winkel te Bree op woensdag 06 februari ’s avonds schoon te maken. Het uitvoerende Q-team werd zo snel op de hoogte gebracht en nam deze uitdaging aan!

Onze medewerkers maakte tijdens de eerste schoonmaak de keuken en de sanitaire ruimtes schoon, alsook het opruimen van bouwafval. ’s Avond, als alle arbeiders uit het pand waren, konden onze medewerkers beginnen aan het reinigen van de vloeren.

Na deze schoonmaak is de winkel klaar om ingericht te worden. Eenmaal de winkel volledig is ingericht kunnen onze medewerkers de eindschoonmaak uitvoeren.

De eindschoonmaak

Nadat de eerste schoonmaak was gebeurd, werd de winkel ingericht. Rayons, frigo’s, diepvriezers, kassa’s,…werden vakkundig geplaatst. Logisch dat de winkel na de inricht wederom vuil was. De voorbije weken hebben onze medewerkers de handen uit de mouwen gestoken om de Lidl winkel proper te krijgen. Het Qcleaners team heeft volgende opdrachten uitgevoerd:

  • glasbewassing,
  • nat reinigen van deuren en wanden,
  • schoonmaken van vloeren.