Glazenwasser

Glashelder in zicht

Glasbewassing voor gebouwen

Schone ramen geven uw gebouw een frisse, professionele uitstraling. Qcleaners heeft de beschikking over twee glasbewassingssystemen: traditioneel (met wisser en spons) of met behulp van osmose. Afhankelijk van de hoogte of het bereik van het glas kiezen we voor een behandeling die op uw situatie van toepassing is. Met behulp van ladder, hoogwerker of gevelinstallatie kunnen wij het schoonmaakwerk netjes voor u uitvoeren. Tegenwoordig wordt ook vaak gekozen voor de osmosemethode. Met een telescoopsteel borstelen en spoelen we het glas met gedemineraliseerd water, waardoor deze streeploos en schoon opdroogt. Deze optie is mogelijk tot een maximale hoogte van 15 meter. Voordelen van dit systeem zijn dat het weinig ruimte vraagt en voordeliger is dan werken met een hoogwerker.

Uiteraard voeren wij alle werkzaamheden uit conform de regels van de huidige wetgeving en op milieuvriendelijke wijze. U kan kiezen voor een vaste frequentie of een eenmalige uitvoering.Zijn uw glasramen aangetast door kalkaanslag of door andere vervuiling? Vroeger zouden deze ramen vervangen moeten worden, maar dat is nu niet meer nodig!

Qcleaners maakt uw ramen weer vrij van kalkaanslag en krassen door deze te polijsten. Na de werken zijn uw ramen weer als nieuw! Om het beste resultaat te garanderen, maken wij gebruik van de nieuwste polijsttechnieken en zijn al onze medewerkers hiervoor deskundig voor opgeleid.

Ook kunnen uw omlijstingen door veroudering, vervuiling en weersinvloeden, verkleuren/verkrijten  Schilderen is dan een optie, maar een zeer dure oplossing. Moderne nieuwe producten herstellen volledig de kleur en de glans. Deze behandeling met geweldige resultaten is aanmerkelijk prijsvriendelijker en houdt uw onroerend goed in optimale conditie.