Schoonmaak kantoren, sanitair en kleedruimtes

Propere werkomgeving!

Schoonmaak kantoren, sanitair en kleedruimtes

Een opgeruimd en schoon kantoor is niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf, een schone en frisse werkplek leidt ook tot een hogere productiviteit van uw medewerkers, een betere veiligheid en minder ziekteverzuim  Natuurlijk voelen ook uw klanten zich prettiger in een goed verzorgde werkomgeving.

Qcleaners zorgt ervoor dat de schoonmaak werkzaamheden goed, snel en geruisloos gebeuren, geheel volgens de afspraken die wij met u hebben gemaakt, zodat u zich geheel kunt focussen op uw corebusiness.

Onze aanpak is gericht op maatwerk, ongeacht of dat nu dagelijks vijf uur of wekelijks twee uurtjes is. Wij bespreken vooraf uitvoerig uw persoonlijke eisen en wensen, de uit te voeren werkzaamheden en maken een grondige inventarisatie ter plekke van de situatie. Dit alles wordt vastgelegd in een passend werkschema, als basis voor een overzichtelijke en vrijblijvende offerte, zonder verrassingen.

Wij selecteren en instrueren het juiste personeel voor uw organisatie en voeren het werk uit, geheel conform het overeengekomen werkschema . Aan elke opdrachtgever wordt een rayonmanager en een vaste interieurmedewerker toegewezen en wordt een tweede medewerker opgeleid als back-up, zodat u steeds met een vertrouwd iemand te maken heeft.

Het werkschema biedt u en onze eigen rayonmanager tevens de mogelijkheid om de uitvoering van alle  werkzaamheden effectief te controleren en te beoordelen. Mocht u klachten, opmerkingen of aanvullende verzoeken hebben, dan weet u dat de rayonmanager, als uw vaste aanspreekpersoon, 24 uur per dag voor u klaar staat. Minimaal 6 keer per jaar zal hij contact met u hebben voor rapportage en evaluatie.

Ons personeel is één van onze belangrijkste kritische succesfactoren en zo gaan we er ook mee om. Met een goede opleiding, begeleiding en persoonlijke aandacht bieden wij u het gemotiveerde en betrokken personeel waar u recht op heeft en beperken we in hoge mate het verloop en ziekteverzuim.

Schoonmaak vergaderzalen

Vergaderzalen zijn een belangrijke ontmoetingsplaats voor besprekingen, waarin vaak belangrijke zaken worden besproken en beslissingen worden genomen. Daardoor is het van groot belang om de ruimtes netjes open te stellen voor de genodigden. De eerste indruk is meestal de belangrijkste! Qcleaners maakt vergaderzalen dagelijks of periodiek schoon. Zo bent U verzekerd om telkens een verzorgde indruk na te laten.

Schoonmaak kantoorapparaten

Kantoorapparaten werken als echte magneten voor stof en vuil. Daarnaast geeft het een fris aanzien en laat het een positieve indruk achter bij personeel en bezoekers. Qcleaners heeft de ervaring van het juiste onderhoud.

Schoonmaak kantoorvloeren

Regen, sneeuw, modder en vuil blijven vaak aan schoenen kleven, waardoor vloeren vuil en beschadigd worden.  Het regelmatig schoonmaken van kantoorvloeren, en ook bedrijfsvloeren,  voorkomt onnodige schade. Het vakkundig behandelen van vloeren is een discipline  van ons  professioneel schoonmaakbedrijf . Met de nodige vakkennis maakt Qcleaners ieder type vloer terug briljant schoon.

Schoonmaak sanitaire ruimtes

Dieptereiniging en moeilijk bereikbare plaatsen reinigen door opgeleide personen laten uitvoeren is voor sanitaire ruimtes van grote waarde. Fecaliën, urine, klakaanslag en andere soorten vuil vormen al snel een bron voor bacteriën en verstoppingen. Een propere en frisse indruk nalaten in sanitaire ruimtes is alleen mogelijk door deze op regelmatige basis schoon te maken. Qcleaners maakt zowel openbare en private sanitaire ruimtes briljant schoon.

Schoonmaak kleedruimtes

Bij specialistische bedrijven zijn vaak een kleedruimte of pashokjes ter beschikking, waar het personeel zich moet omkleden. Deze ruimtes vergen ook de noodzakelijke aandacht en moeten op regelmatige basis schoon gemaakt worden. Afhankelijk van het type bedrijf zal Qcleaners een programma met frequentie van de schoonmaak in overleg met u opmaken.