Profel

Profel is een 100% Belgisch bedrijf met meer dan 1.000 werknemers, opgericht in 1948. Een familiebedrijf met 69 jaar expertise. Door voortdurende innovatie, eigen productie, investeringen in research & development behoort elk product tot het beste dat vandaag op de markt is. In onze eigen productie ateliers vervaardigen we elke dag 100den ramen en deuren.

De ramen zijn verkrijgbaar in pvc, aluminium, hout of de combinatie aluminium/pvc. Ze zijn ontzettend sterk, veilig, behoren tot de beste op de markt en hebben een lange levensduur. Daarnaast hebben ze een uitzonderlijke thermische isolatie en zijn ze geluidswerend. Kies uit verschillende stijlen, vormen en kleuren en wij maken het raam op maat voor je woning. Optioneel zorgen ventilatieroosters voor een gezond binnenklimaat.

Reinigen poederlakafdeling

Poederlakken is het aanbrengen van een poederlaag. Het poeder wordt elektrostatisch gemaakt en met pistolen op het object gespoten. Na het spuiten wordt het gespoten voorwerp in een oven verwarmd tot 180°C. . Er is een uitgebreid kleurenpalet poeders om uit te kiezen. Poederlakken is bovendien milieuvriendelijker dan natlakken.  De poederlakken worden bij Profel zelf aangemaakt. Wekelijks staat Qcleaners er voor in om deze afdeling grondig stofvrij te maken.