Runners Service Lab

Het Service Lab adviseert al meer dan 30 jaar bij de keuze van de correcte loopschoen. Naast het adviseren bij de keuze van de loopschoen, behandelen en voorkomen hun medewerkers (sport)blessures. Zij hebben in totaal 4 vestigingen in Vlaanderen en zijn de grootste loopspeciaalzaak van Europa.

Footscan® analyse

Bij het Runners lab staat jouw persoon centraal. Iedereen heeft een uniek afrolpatroon van de voeten. De 30 meter lange testbaan die is uitgerust met een ingebouwde footscan® analyse, die het unieke voetprofiel gaat registeren. Zelfs het risico’s op bepaalde blessures kunnen de adviseurs achterhalen.

Met de voetprofiel gaat de adviseur aan de slag in de stockruimte van de schoenen. Hier selecteert de adviseur de juiste schoenen. Hierna test de klant de schoenen die de adviseur heeft gekozen. Bij de test komt opnieuw de footscan® technologie aan te pas. Door deze technologie toe te passen gaat men samen met de klant op zoek naar de juiste schoen die gepaste pasvorm en stabiliteit geeft. De prijs varieert tussen de €120 en €180. Eventueel kunnen er nog op maat gemaakte steunzolen worden ontwikkeld in het lab.

Qcleaners ontvette de wanden

Qcleaners stond paraat om de wanden in het Runners Service Lab te ontvetten.