CORONA COVID-19 VIRUS, hoe kan Qcleaners u helpen?

Om de strijd tegen Corona aan te gaan is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de hygiëne. Qcleaners heeft zich verdiept in de desinfecterende handelingen om het Corona virus maximale weerstand te bieden. Wat kunnen we doen?

Basis schoonmaak bij onze klanten
Qcleaners houdt zich aan het schoonmaakprogramma zoals deze met u werd overeengekomen. Indien gewenst kunnen we de frequentie verhogen.

Basis schoonmaak & extra aandacht voor contactoppervlakken
Qcleaners houdt zich aan het schoonmaakprogramma zoals deze met u werd overeengekomen. Wij spenderen extra aandacht aan contactoppervlakken zoals toetsenborden, trapleuningen, deur- en liftknoppen, e.d. Indien u wenst kan Qcleaners de frequentie en/of werktijden verruimen.

Basis schoonmaak & desinfecteren van contactoppervlakken
Qcleaners houdt zich aan het schoonmaakprogramma zoals deze met u werd overeengekomen. Qcleaners kan oppervlakten nabehandelen met een desinfecterend middel dat ethanol bevat. Natuurlijk zijn er ook tussenliggende oplossingen mogelijk. We maken in overleg een aangepast programma voor u.

Schoonmaak na vaststelling besmetting
Qcleaners beschikt over de nodige kennis en materialen om uw werkomgeving optimaal schoon te maken en te desinfecteren. Vraag vrijblijvend naar advies met een bijhorende offerte.

Heeft u nog verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!